Noordwijks Borrelhapje!!

Noordwijks borrelhapje is de ultieme uitdaging om uw creatieve kookkunsten te vertonen en daar zeer mooie prijzen mee te winnen! Inclusief Noordwijkse roem!!

Koninklijke Horeca Nederland Afdeling Noordwijk organiseert een wedstrijd waarbij alle Noordwijkers worden uitgenodigd om inzendingen in te sturen voor een borrelhapje dat op alle terassen bij de beachclubs,restaurants en hotels geserveerd kan worden.

Uitgangspunt inzending is Noordwijkse binding in de meeste brede zin van het woord. Dit kunnen ingredienten zijn, maar ook de ligging aan zee of achtergrond van de bedenker.

Noordwijkers leveren recepten in en deze worden beoordeeld door de jury bestaande uit Menko Wiersma en de Noordwijkse top chefs.

De top 5 van recepten wordt door de bedenkers "live" gekookt en geproefd door de jury, waarna Noordwijks Favoriet wordt bepaald.

De winnaar van Noordwijks Favoriet is de bedenker van het Noordwijks borrelhapje en ontvangt een waardebon van EUR 10,00 (10x EUR 10,00 van elke chef)

De winnaar doet tevens afstand van alle rechten van de receptuur zodat alle Noordwijkse restaurants het "noordwijks borrelhapje" rechtenvrij kunnen bereiden en serveren.