CIRQUE DES DUNES

Je waant je bij Cirque du Soleil aan zee!

Ca. 12 spectaculaire acts zullen op zaterdag 4 juli en zaterdag 15 augustus vanaf 18.30 uur hun opwachting maken voor en rondom de duinen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard te Noordwijk aan Zee. Het programma biedt entertainment voor een groot publiek, voor zowel jong als oud. Van vuur-acts, diverse acts in de lucht, een acrobatische paal-act tot een aantal hele bijzondere mobiele acts en nog veel meer. De “buiten-theater” professionals komen vanuit heel Europa naar Noordwijk aan Zee.

Het festival wordt op 4 juli afgesloten met een waanzinnige lasershow en op 15 augustus met een sensationele vuurwerkshow. De lasershow op 4 juli zal rond 22.45 uur plaatsvinden. Het middelpunt van deze spectaculaire show is op de Oranje Promenade, t.o. Hotel van Oranje. Vanaf beide kanten van de K.W. Boulevard zullen er laserstralen over en weer verschijnen wat zal resulteren in een fantastische show, dit alles natuurlijk vergezeld van opzwepende muziek.

 

De vuurwerkshow op 15 augustus is een zogenaamde “pyromusical” en zal synchroon lopen met daverende muziek om een geweldige sfeer te creëren. Vanaf meerdere locaties op het strand wordt het vuurwerk afgestoken, zodat deze vanaf de boulevard goed te zien is voor alle toeschouwers. Dit vuurwerk vindt plaats vanaf 22.45 uur. 

Zet zaterdagavond 4 juli en 15 augustus maar vast in je agenda; dit spektakel start om ca. 18.30 uur!!

Gratis toegang!