top of page
CDD_LR_14.jpg

PROGRAMMA CIRQUE DES DUNES 
ZATERDAG 13 juli 2024

Programma is onder voorbehoud van wijzigingen (door weersomstandigheden kunnen speeltijden worden aangepast).

Voorafgaand aan het Cirque des Dunes treedt Tempestade op. Dit optreden is om18.30 uur te zien (ca. 30 minuten)

Dé Bossche slagwerkgroep die energieke dansbare muziek maakt, met een performance waardoor je als toeschouwer niet stil wil blijven staan. Niet alleen hun muziek, maar ook hun uitstraling is verrassend. Hun uitbundige post-apocalyptische look maken de rauwe energie nog meeslepender. Zij spelen eigen nummers, waarin de basis van samba-ritmes worden gecombineerd met westerse en populaire muziek. Hierdoor wordt elk optreden van Tempestade gegarandeerd een energiek feest der herkenning!

Locatie: Two Brothers

Foto Tempestade.jpeg
FLYING ARTWORK met SKYLINES_edited.jpg

FLYING ARTWORK MET SKYLINES

Soort act: Luchtacrobatiek

Speeltijden: 19.05 / 19:55 / 20.45 uur (duur: 20 min)

Locatie: Strandopgang nabij Olieburg

De fascinerende luchtacrobatiekvoorstelling “Sky Lines” voert het publiek mee naar een wereld op 8 meter hoogte! In een unieke show, waarin dans, luchtacrobatiek en abseiltechnieken samenkomen, presenteert Flying Street Art een adembenemende performance die de grenzen van de zwaartekracht lijkt te doorbreken. De voorstelling “Sky Lines” is een visueel spektakel die de zwaartekracht lijkt te trotseren.

JAY TOOR MET HOLIDAY ON DELAY

Soort act: Komische familieshow

Speeltijden: 19.30 / 20.30 uur (duur: 30 min)

Locatie: Noordzeestraat

 

Giselle la Pearl is op vakantie! Giselle staat op het punt de perfecte plek te vinden om achterover te leunen en te ONTSPANNEN, maar dan beginnen de dingen uit elkaar te vallen...Dankzij haar ondeugende karakter is één ding waar ze zeker in zal slagen: een clowneske dag op het strand. Ga met haar mee voor een zomerse ervaring, of je nu een ervaren zwemmer bent of gewoon een teendipper-spring erin!

JAY TOOR met HOLIDAY ON DELAY.jpg
DUTCH ACROBATS met CIRQUE COLORIQUE.jpg

DUTCH ACROBATS MET CIRQUE COLORIQUE 

Soort act: Circus show

Speeltijden: 19.15 / 20.20 / 21.30 uur (duur: 25 a 30 min)

Locatie: Lage Wurft

 

De kleinste circusparade ter wereld ...... is onderweg! Naar Noordwijk aan Zee...De spreekstalmeester zoekteen geschikte plek voor het volgende spectaculaire optreden van zijn circusparade. Met zijn reusachtige benen heeft hij een goed uitzicht. De muzikanten warmen hun instrumenten op, de jongleurs en acrobaten hun spieren. Een groepje mensen bij elkaar, de directeur heeft zijn toeschouwers gevonden. Dames en heren, hooggeëerd publiek, piste vrij voor ... Cirque Colorique!

CYCLING CIRCUS MET LOVE HAS WHEELS

Soort act: Circus show

Speeltijden: 19.50 / 21.00 / 22.15 uur (duur: 25 min)

Locatie: Beyeart

De acrobaten van Cycling Circus vertellen hun verhalen terwijl ze balanceren op, onder en rondom allerlei soorten fietsen. Deze waaghalzen dagen elkaar uit in een acrobatisch verhaal over het leven en de liefde. Na een romantische date op een BMX fiets volgt een gezinsleven op éénwielers. Hoe meer zij in hun fietsen en elkaar verstrengeld raken hoe spannender de vraag: Zal hun liefde blijven rollen of raken ze onder hun eigen wielen gevangen?

FOX AERIALS met 2 shows HOOP en AERIAL CUBE.jpg

FOX AERIALS MET 2 SHOWS HOOP EN AERIAL CUBE

Soort act: Luchtacrobatiek

Speeltijden: 19.00 / 20.15 / 22.40 uur en

19.30 / 20.40 / 21.30 uur (duur: 5 min)

Locatie: Wilhelmina standbeeld

Fox Aerials–Hoop en Fox Aerials-aerial cube: Droom jij ook wel eens dat je kunt vliegen? Met deze acts worden dromenwerkelijkheid! Kelly zal zich op sierlijke wijze door een hoepel en kubus bewegen terwijl deze in de lucht hangt. Aan één arm hangen, in spagaat, of aan je hielen hangen, het kan allemaal in deze acrobatische acts. 

 

FOX AERIALS met 2 shows HOOP en AERIAL CUBE foto 2.jpg
CYCLING CIRCUS met LOVE HAS WHEELS_edite

PALJASSO MET DE SCHOVERIK
Soort act: Vuur act

Speeltijden: 21.05 / 21.55 uur (duur: 20 min)

Locatie: Gat van Palace

De Belgische schoverik is op zoek naar mysterieuze vlammetjes. Kleine, grote, snelle, spectaculaire,... en nog veel meer vlammetjes. Muziek, bellenblaas en een echte vlammenwerper! komen uit zijn “karreke”! Een bijzonder vuurshow voor jong en oud! 

 

PALJASSO met DE SCHOVERIK.jpg
DUECE met LADIES OF BRIMSTONE.jpg

DUECE MET LADIES OF BRIMSTONE

Soort act: Vuuract

Speeltijden: 21.30 / 22.20 uur (duur: 15 min)

Locatie: Gat van Palace

Duece is altijd op zoek naar de overtreffende trap. Meters hoge vlammen en zinderend hete acts. Bij Duece zijn het entertainers met een brandende passie die altijd het hoofd “cool” houden. Op 13 juli komen de twee ladies of Brimstone de boulevard verwarmen met een spetterde choreografie en veel vuur!

 

MINKE RUEL met LOLLIPOP RING.png

MINKE RUEL MET LOLLIPOP RING

Soort act: Staande ring

Speeltijden: 20.15 / 21.25 / 22.35 uur (duur: 5 a 10 min)

Locatie: Tegenover Two Brothers Hotel

Acrobate, Minke Ruel, beweegt op sierlijke wijze in, aan, op en rond een staande ring. Ze combineert acrobatiek en paaldans in haar performance, danst, draait, hangt ondersteboven en maakt sierlijke poses voor u in haar ring. Minke Ruel, wederom weer op de Noordwijkse Boulevard te vinden! 

 

TEATRO PAVANA met PAPPAGALLI.jpg

TEATRO PAVANA MET PAPPAGALLI

Soort act: Mobiel

Speeltijden: 19.00 / 21.25 uur (duur: 40 min)

Locatie: Koningin Wilhelmina Boulevard

Trots en zelfverzekerd lopen de Pappagalli rond in hun prachtige verenkleed. Begrijpelijk, want het kleurenpalet van hun veren is inderdaad erg indrukwekkend. Het is een heel fraai gezicht als deze vogels op een elegante manier beginnen te dansen. Omdat ze soms overlopen van zelfvertrouwen hebben ze af en toe de neiging een beetje lachwekkend te worden met hun flirterige en soms ondeugende gedrag. Maar pas op, papegaaien staan ook bekend om hun opvliegend karakter en een goed geheugen, dus wees voorzichtig als ze jaloers worden.

 

KUNST OP STELTEN MET MAGIC WHITE HORSES
Soort act: Mobiel

Speeltijden: 19.45 / 20.55 / 22.15 uur (duur: 30 min)

Locatie: Koningin Wilhelmina Boulevard

Deze magische verlichte paarden zijn een intrigerend schouwspel. Deze prachtige witte viervoetersop stelten & voorpoten zullen een sprookjes sfeer neer zetten op de boulevard.De paarden lopen in een choreografie door het publiek.....plotseling springen ze uit het gareel. Ze steigeren, veranderen in vrouwelijke charmeurs of zijn dat nou vleugels waarmee ze weg lijken te vliegen? Deze witte paarden figuren op stelten zijn wel bijna 3 meter hoog en zijn voorzien van bijzondere verlichting.

 

KUNST OP STELTEN met MAGIC WHITE HORSES.jpg
Afbeelding1.jpg

FOX AERIALS met Aerial tissue act
Soort act: Luchtacrobatiek

Speeltijden: 19.45 / 20.55 / 22.00 uur (duur: 5 min)

Locatie: Oranjepromenade/Wilhelmina standbeeld

Met delicate maar dynamische bewegingen haalt deze luchtact inspiratie uit mythen over vluchten en ambitie, waarbij elke poging om te stijgen op weerstand stuit. Dit stuk streeft ernaar de aantrekkingskracht van de zwaartekracht te trotseren en weerspiegelt de mythe van Icarus, waarbij de spanning en het verlangen worden vastgelegd van het reiken naar de hemel terwijl je gebonden bent aan de aarde.

 

LASERSHOW

Locatie: Koningin Wilhelmina Boulevard

Het festival wordt afgesloten met een sensationele Lasershow op de Koningin Wilhelmina Boulevard. Deze Lasershow vindt plaats vanaf 22.45 uur. De laserstralen hebben als middelpunt de Oranje Promenade. Deze laserstralen zullen resulteren in een waanzinnige show, dit alles natuurlijk vergezeld van opzwepende muziek. Cirque de Dunes, een waar spektakel voor jong en oud!

Foto 08-07-2024 om 22.23.jpeg
bottom of page