LEVENDE BEELDEN

Noordwijk aan Zee staat zowel zondag 19 juli als zondag 23 augustus 2020 in het teken van “Levende Beelden”. Dan vindt namelijk in Noordwijk alweer de 7e en 8e editie van het Levende Beelden Festival plaats.

Heeft u weleens zo’n levend standbeeld gezien? Of geprobeerd er zelf een te zijn? Moeilijk hoor om de hele tijd zo stil te blijven staan en je niet door de omgeving af te laten leiden.

Een levend standbeeld is subtiel en verrassend tegelijk en staat voor humor, emotie en expressie. Het trekt de aandacht van de voorbijgangers, ze blijven verwonderd staan. Een levend beeld staat niet zomaar stil, maar voert een dialoog met het publiek via bewegingen.

Op diverse locaties aan de kust treden er ca. 30 levende beelden op ; op de Koningin Wilhelmina Boulevard en in de Hoofdstraat. Zij showen hun talent en vermaken het publiek met hun prachtige acts.

Ook zullen er diverse steltlopers hun kunsten vertonen. Deze steltlopers dansen vol trots de sterren van de hemel. En langs de route zullen er diverse straatmuzikanten hun muzikale kwaliteiten ten gehore brengen. De route is door bezoekers te lopen van 13.00 tot 17.00 uur.

Het belooft een prachtig spektakel te worden.

Toegang is gratis!