top of page
_DSC9783.jpeg

LEVENDE BEELDEN 2024

zondag 21 juli 2024 & 

zondag 18 augustus 2024

Noordwijk aan Zee staat zondag 21 juli en 18 augustus aanstaande in het teken van “Levende Beelden”. Dan vindt namelijk in Noordwijk alweer de 8e editie van het Levende Beelden Festival plaats. 

Heeft u weleens zo’n levend standbeeld gezien? Of geprobeerd er zelf een te zijn? Moeilijk hoor om de hele tijd zo stil te blijven staan en je niet door de omgeving af te laten leiden. 

Een levend standbeeld is subtiel en verrassend tegelijk en staat voor humor, emotie en expressie. Het trekt de aandacht van de voorbijgangers, ze blijven verwonderd staan. Een levend beeld staat niet zomaar stil, maar voert een dialoog met het publiek via bewegingen. 

Op diverse locaties aan de kust treden er ca. 30 levende beelden op ; op de Koningin Wilhelmina Boulevard en in de Hoofdstraat. Zij showen hun talent en vermaken het publiek met hun prachtige acts. 

Ook zullen er diverse mobiele kunstenaars hun kunsten vertonen. En langs de route zullen er diverse straatmuzikanten hun muzikale kwaliteiten ten gehore brengen. 

De route is door bezoekers te lopen van 13.00 tot 17.00 uur.

Toegang is gratis!

bottom of page