_edited.jpg

EVENEMENTEN 2020 AFGELAST

Helaas hebben wij alle geplande festivals voor 2020

moeten cancellen i.v.m. maatregelen Coronavirus!

 

In 2021 komen we met vol enthousiasme terug met het

Ibiza Festival (mei/juni/juli 

Cirque des Dunes (juli/augustus) 

Het Levende Beelden Festival (juli/augustus)

en het Kinderfestival

Ibiza Festival 1.JPG

INSCHRIJVING IBIZA FESTIVAL BEGINT MEDIO JANUARI 2020

Het Ibiza Festival vindt plaats op de Koningin Wilhelmina Boulevard en de Oranje Promenade in Noordwijk aan Zee. De Boulevard wordt hiervoor in zijn geheel afgesloten. tijdens dit festival zullen er ruim 175 kramen met mode, tassen, sieraden, woonaccessoires en veel handgemaakte producten van Ibiza hun opwachting maken.   

_DSC2899.jpg

CIRQUE DES DUNES

Je waant je bij Cirque du Soleil aan zee! Ca. 12 spectaculaire acts zullen op zaterdagavond 4 juli en zaterdagavond 15 augustus vanaf 18.30 hun opwachting maken voor en rondom de duinen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard te Noordwijk aan Zee.

Het festival wordt op 4 juli afgesloten met een waanzinnige lasershow en op 15 augustus met een sensationele vuurwerkshow. 

_DSC2160.jpg

LEVENDE BEELDEN

Noordwijk aan Zee staat zondag 19 juli en 23 augustus in het teken van “Levende Beelden”. Dan vindt namelijk in Noordwijk alweer de 6e editie van het Levende Beelden Festival plaats.


Op diverse locaties aan de kust treden er ca. 30 levende beelden op ; op de Koningin Wilhelmina Boulevard en in de Hoofdstraat.

_DSC0793.jpg

KINDERFESTIVAL

Op zondag 28 juni a.s. wordt er een groot Kinderfestival georganiseerd op de Oranje Promenade te Noordwijk aan Zee. De Oranje Promenade ligt aan de K.W. Boulevard. De Boulevard wordt dan in zijn geheel afgesloten. 

Alle kinderen tot ca. 14 jaar zijn van harte welkom en kunnen tussen 13.00 – 17.00 uur volop plezier maken; zij worden vermaakt met o.a. schminken, glittertattoos, dansworkshops, ballonartiesten en nog veel meer…!!